Excite

Spice Girls reünie in de maak

Er zijn sterke geruchten dat de Spice Girls op reünietour willen na hun succesvolle optreden bij de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen. Vooral Spice Girl Melanie Brown ‘Mel B’ ziet een tournee met de populairste meiden van de jaren negentig wel zitten.

Comeback

Maanden werkten de Spice Girls al toe naar hun comeback op het podium afgelopen zondag. Zelfs Victoria Beckham ‘Posh Spice’ die in eerste instantie niet mee wilde werken stond op de bühne van de Olympische sluitingsceremonie.

Victoria is te druk

Of Victoria veel te porren is voor een reünie valt sterk te betwijfelen. Een vriend van de zangeressen zegt: “Vicky zegt dat ze het momenteel te druk heeft met haar modelabel en haar verplichtingen als moeder van vier kinderen en vrouw van David Beckham. Het lijkt erop dat ze geen trek heeft in een reünietoer.”

Spice Girls musical

Mel B zou de reünietour willen plannen rond de première van de musical Viva Forever. In die voorstelling staan de bekendste hits van de Spice Girls centraal. Volgens de bron is het niet de bedoeling dat de meiden op een grote wereldtournee gaan. “Ze zouden optredens kunnen geven in steden als Los Angeles, New York, Chicago en Londen om de musical te promoten. Ze zijn er klaar voor, met of zonder Posh Spice.”

Tweede reünie

Het is niet de eerste keer dat de Spice Girls weer samenkomen. De meidengroep hield officieel in 2001 op te bestaan, maar in 2007 gingen ze weer op tournee. De reünietour rondom Viva Forever zou de tweede comeback van de Spice Girls zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020