Excite

Spice Girls-reünie zonder Posh?

De voormalige Spice Girls lijken maar geen genoeg van elkaar te krijgen. Na een ontzettend succesvolle reünie in 2007, proberen de meiden er opnieuw eentje te organiseren. Het lijkt er wel op dat dat slechts voor vier personen is, want Victoria Beckham blijkt niet zoveel zin te hebben.

Het liefst zouden Mel B., Mel C., Emma en Geri ‘Posh’ er gewoon bij willen hebben, maar dat is niet gemakkelijk. Hoewel Victoria regelmatig terug denkt aan haar jaren als Spice Girl, heeft ze inmiddels een succesvolle carrière in de mode en daar stort ze zich liever op.

De reünie zou werk met zich meebrengen dat helemaal niet in haar schema past. Het zou namelijk niet gaan om een eenmalig event, maar om een nieuw album, een nieuwe dvd, merchandising én een nieuwe toer. De comeback moet volgen op de musical, Viva Forever. Wanneer die musical precies zal draaien is echter nog niet bekend.

In 1998 was het juist Geri Halliwell die niet meer mee wilde doen met de Spice Girls. Zij vertrok om het solo te proberen. Na haar vertrek was het eigenlijk snel over met de meiden.

Als Victoria definitief besluit om niet mee te doen, zetten de overige vier meiden hun plannen voort. Ze zijn enthousiast en hebben Victoria er het liefst bij, maar als dat niet gebeurt, dan zal dat hen er niet van weerhouden om op te treden of een nieuw album op te nemen.

Afbeelding: Flickr account constance7

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020