Excite

‘Stalker’ opgepakt in huis Madonna

De politie heeft een vermeende stalker van Madonna opgepakt. De man werd aangehouden met een aantal bezittingen van de zangeres in handen, nadat hij had ingebroken in het miljoenenpand dat ze in Londen bezit.

Het gaat om de 29-jarige Grzegorz Matlok, die om half zes ’s morgens werd aangetroffen in het zwaar bewaakte huis van de zangeres. Hij zou een raam kapot hebben geslagen en naar binnen zijn gekropen, terwijl de zangeres vanwege de dood van haar oma in de Verenigde Staten verblijft. Volgens het veiligheidsteam van de zangeres zou de man haar al eerder gestalkt hebben.

De politie is behoorlijk onthutst door het incident en meent dat de woning van de bekendste popster ter wereld toch ontoegankelijk moet zijn voor onbevoegden. Zij zijn in ieder geval blij dat de stalker direct kon worden opgepakt. Hij wordt maandag voor de rechter gebracht.

Zowel Madonna als haar kinderen waren ten tijde van de inbraak in de Verenigde Staten om afscheid te nemen van Elsie Mae Fortin, Madonna’s oma. Elsie had de zorg over Madonna en haar vijf broers en zussen op zich genomen nadat hun moeder aan kanker overleden was. Ze overleed zelf op 99-jarige leeftijd. Madonna zou haar oma nog wel gezien hebben, maar volgens berichten was ze niet aanwezig bij de kerkdienst voor de begrafenis.

Afbeelding: Flickr, gebruiker choupigloupi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021