Excite

Stalker Rio Ferdinand de cel in

Manchester United-verdediger Rio Ferdinand is verlost van zijn stalker. De 38-jarige Susanne Ibru verscheen meerdere malen bij het huis van de voetballer en eiste dan een gesprek met Ferdinand. De rechter legde Ibru een celstraf van tien weken op en een straatverbod met een geldigheid van tien jaar.

Volgens een rapport dat de rechter onder ogen kreeg, leeft Susanne Ibru in een fantasiewereld, kan ze niet omgaan met sociale situaties en weet ze grenzen niet goed in te schatten. "U toont een manipulatieve en roofdierachtige levensstijl en probeert opzettelijk de mensen die u ondervragen te misleiden," zo oordeelde de rechter over de stalker.

Zoals het een goed stalker betaamt, was Ibru het er niet mee eens. Terwijl ze begeleid werd naar de cellen riep ze, volgens de Britse krant The Mirror, tegen de rechter: "Ik steek twee vingers naar je op", dat ongeveer hetzelfde betekent als "ik steek mijn middelvinger naar je op". Tijdens een eerder verhoor toonde de vrouw ook al vreemd gedrag. Destijds ontvluchtte Ibru de rechtszaal tijdens de lunchpauze. Toen een agent de stalker op kwam halen, spuugde ze de diender in het gezicht.

Overigens bekende Susanne Ibru wel schuld aan het mishandelen van de bewuste politieagent. Volgens haar advocaat was Ibru een succesvol sportvrouw en had ze de ambitie om zaakwaarnemer te worden. De klandizie van Rio Ferdinand en al zijn collega's bij Manchester United kan ze waarschijnlijk wel op haar buik schrijven.

Afbeelding: Youtube

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021