Excite

Stallone in Hall of Fame bokswereld

Sylvester Stallone is zondag opgenomen in de Amerikaanse Boxing Hall of Fame. De acteur, die nooit een professioneel bokser was, krijgt deze erkenning voor zijn filmrol als Rocky Balboa.

De 65-jarige Stallone speelde als Rocky Balboa een geharde bokser. De films waren een wereldwijd succes en er kwamen in totaal zes delen van uit.

"Ik heb nooit beweerd bokser te zijn en ik heb die vaardigheden niet", reageerde een trotse Stallone op zijn nominatie. "Ik heb echter denk ik wel een idee van hoe het leven buiten de ring is. Dat is soms nog zwaarder dan het leven binnen de ring. Dat heb ik geprobeerd in mijn films te laten zien. Zo kun je je beter identificeren met de boksers."

"Het gaat erom hoe hard je kunt slaan en hoe hard je vooruit kunt bewegen", vervolgt Stallone. "Dat maakt het verschil in je leven. Boksers krijgen klappen voor hun kop en laten zien dat als je er echt voor gaat, je een kampioen bent. Misschien geen wereldkampioen, maar wel de kampioen van je eigen leven."

Stallone was niet de enige bekende bokser die zondag werd opgenomen in de Boxing Hall of Fame. De acteur kreeg gezelschap van de legendes Mike Tyson en Julio Cesar Chavez.

Op 21 juli draait de volgende film van Stallone in de bioscopen. De Amerikaanse acteur is te horen als de stem van leeuw Joe in de komedie Zookeeper. In deze film zal Kevin James de hoofdrol vertolken. Tevens werkt Stallone mee aan de actiefilms Headshot en The Expendables 2.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019