Excite

Stapel filmscripts wacht op Lindsay Lohan

Het was een lastig jaar voor Lindsay Lohan. Niet alleen moest ze de bak in, momenteel brengt ze haar dagen door in de beroemde afkickkliniek Betty Ford. Bekenden van Lohan zeggen dat ze zich over werk geen zorgen hoeft te maken, omdat er bij thuiskomst al een stapel filmscripts op haar zal liggen te wachten.

Ethan Terra, die samen met Lohan’s moeder Dina een productiebedrijf runt, wijst alle negatieve berichten over de carrière van Lohan resoluut van de hand. ‘Ze heeft letterlijk een berg scripts waaruit ze kan kiezen. Wanneer ze er klaar voor is, hopen we dat ze een positieve rol gaat vervullen.’

Eerder was Lohan in beeld voor de hoofdrol in Inferno. Ze zou daarin pornoster Linda Lovelace vertolken, maar de samenwerking ging op het laatste moment toch niet door. Volgens berichten was dat een gevolg van het drugsgebruik van de actrice. Filmmakers zouden daarom niet meer met haar willen werken. Bekenden van Lohan, waaronder haar vader, zeiden dat de actrice er zelf voor had gekozen niet mee te werken aan de film.

Volgens Terra was dat een goede keuze, omdat er destijds een negatieve sfeer rondom de persoon van Lohan hing. ‘Nu gaat het een stuk beter met haar en staat ze veel sterker in haar schoenen.’ Vorige week werd bekend dat Malin Akerman de rol van Lovelace gaat spelen.

Lohan moet nog tot 3 januari 2011 in de Betty Ford Clinic blijven. Ze wordt daar behandeld voor haar drugsprobleem.

Afbeelding: Flickr, user jingdianmeinv1

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020