Excite

Stapt Linda de Mol op bij RTL4?

John de Mol is mede-eigenaar geworden van SBS en dat heeft voor heel wat spanning gezorgd in Hilversum. Iedereen vraagt zich namelijk af of dit betekent dat zus Linda, die op dit moment nog bij RTL zit, naar SBS gaat. Ook de toekomst van Winston Gerschtanowitz en Jack Spijkerman bij RTL 4 is niet zeker.

De vraag of Linda, Jack en Winston naar SBS gaan, heeft vooral te maken met het feit dat ze allemaal verbonden zijn aan Talpa, het productiehuis van John. De kans is groot dat hij zijn mensen meeneemt als hij de zenders van SBS in handen heeft. John de Mol is echter ook gedeeltelijk eigenaar van RTL Nederland, dus mogelijk blijft Linda gewoon daar.

Linda heeft zelf ook al commentaar gegeven op de mogelijke verhuizing en gaf aan dat ze zei dat haar toekomst van duizenden factoren afhing en dat ze altijd korte contracten van maximaal een jaar afsluit, zodat ze nergens vast zit. Volgens ingewijden is het voor RTL 4 in ieder geval erg spannend. Zij scoren nu goed met Ik Houd Van Holland en Gek op Jack en als Linda vertrekt, staan die programma’s op losse schroeven.

Aan de andere kant zit men ook bij SBS in spanning; John de Mol wil van SBS de allergrootste zender van Nederland maken en huidige SBS-sterren als Danny de Munk en Patty Brard zouden wel eens ergens anders aan de bak moeten gaan.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020