Excite

Stelletje Kama Sutraat zich het ziekenhuis in

De Kama Sutra is voor mensen die een volledige extase willen bereiken met seks. De vele verschillende standjes uit de Kama Sutra zijn vaak halsbrekende toeren, dus niet voor iedereen geschikt. Twee Russen zijn daar hardleers achter gekomen. Het standje Indrani was dusdanig ingewikkeld, dat de 56-jarige Ivan Sokolov en zijn 51-jarige vrouw Valentina een ambulance moesten bellen toen ze er niet uit kwamen.

Met "er niet uitkomen" wordt in dit geval niet bedoeld dat ze niet begrepen hoe het standje werkte, maar dat Valentina in een kramp schoot en beide geliefden niet meer los konden komen. Reken maar dat ze het geprobeerd hebben. Vast komen te zitten door de Kama Sutra betekent dat een ambulance bellen wel het laatste is wat je wilt!

Na een uur worstelen - al dan niet opwindend - werd dan toch maar een ambulance gebeld. Toen bleek de Indrani dusdanig ingewikkeld in elkaar te zitten, dat de ambulancebroeders ook niet wisten waar te beginnen. In het ziekenhuis zaten de twee nog steeds in hetzelfde standje, waarna ze beiden bevrijd konden worden uit de netelige positie. Of een van beide tussen de kramp en het ziekenhuis bezoek nog tot een hoogtepunt kwam, is niet bekend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020