Excite

Sterren Springen was hoogtepunt voor SBS6

Voor SBS6 was het omstreden televisieprogramma Sterren Springen op zaterdag één van de hoogtepunten van het jaar 2012. Dat vindt de directie van de zender. Het format Sterren Springen was ook internationaal een groot succes. Het is onder de naam Celebrity Splash verkocht aan Australië, Frankrijk en Groot-Brittanië.

Klap van Patty Brard

Algemeen directeur van SBS6 Georgette Schlick vertelt in het Parool dat Sterren Springen goed gemaakt is, en in tegenstelling tot sommige berichten zeker niet plat. Vooral de klap van Patty Brard was goede televisie, vindt Schlick. Over de manier waarop vooral Patty Brard op het water klapte heeft SBS zelf geen grappen gemaakt. De makers en de zender hebben Brard met respect benaderd en na haar sprong zich meteen om haar bekommerd.

Skispringen met Sterren

Vorige week werd bekend dat SBS6 werkt aan een vervolg op de reeks, maar dan met skispringen in plaats van schoonspringen. Heleen van Royen schrijft op Twitter dat ze is benaderd voor het format Skispringen met Sterren. Vooralsnog lijkt het programma voor veel BN’ers een te groot risico en die mening wordt gedeeld door de Nederlandse skibond. Een skisprong van honderden meters kan behoorlijk gevaarlijk zijn voor de ongetrainde skiër.

Bekijk hier de hoogtepunten van Sterren Springen op zaterdag, inclusief de harde klap van Patty Brard.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020