Excite

Sterrenmeisje krijgt toch geen 3000 euro

Sterrenmeisje, sterrenmeisje, wat heb je toch gedaan? De mediahype rond het 18-jarige meisje dat 56 sterretjes in haar gezicht liet tatoeëren is nog niet voorbij. De tatoeëerder beloofde 3000 euro te betalen om de sterretjes te verwijderen, maar trekt zijn bod weer terug. Blijkbaar vindt hij dat hij in zijn recht staat en het meisje de sterretjes aan zichzelf te danken heeft.

Het sterrenmeisje en de tatoeëerder, het klinkt als een sprookje. De twee hadden een overeenkomst gesloten waarbij de tatoeëerder de kosten van het verwijderen van de sterretjes zou betalen en het sterrenmeisje zich publiekelijk zou verontschuldigen voor de valse beschuldigingen die ze gedaan heeft. Ze beweerde namelijk in eerste instantie dat ze in slaap zou zijn gevallen tijdens het zetten van de sterretjes en dat ze er nooit om zoveel gevraagd zou hebben.

Omdat de tatoeëerder nu weigert te betalen, komt het aan op een rechtszaak. Woord tegen woord, hard tegen hard. De tatoeëerder vindt namelijk dat het een kwestie is van eigen schuld, dikke bult voor het sterrenmeisje. Het in slaap vallen was grote onzin, net als het tegen haar wil in plaatsen van de sterretjes. De rechter zal nu een eindoordeel over dit vreemde sprookje moeten vellen.

Afbeelding: AD.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021