Excite

Sterretje’s recordpoging volledig mislukt

Oh Oh Cherso’s Sterretje liet vorige week weten dat hij een recordpoging wilde doen. Tony Wyczynski, zoals Sterretje echt heet, gaf aan dat hij de meeste vrouwen in één videoclip wilde krijgen. Zijn poging is echter behoorlijk mislukt.

Tony is niet alleen een van de sterren van Oh Oh Cherso, hij werkt ook als dj Tony Star. Eerder bracht hij zijn eerste single al op de markt en voor zijn tweede single wilde hij een videoclip maken met daarin zoveel mogelijk vrouwen. Op die manier hoopte hij een plekje te veroveren in het Guinness Book of Records.

Uiteindelijk leek het er toch op dat Tony niet zoveel fans heeft als hij zelf misschien dacht, want op zijn oproep kwamen slechts elf dames af. Dat was bij lange na niet genoeg om in het Guinness Book of Records te verschijnen. Tony denkt zelf niet dat het per se aan zijn populariteit hoeft te liggen; hij denkt dat het warme weer er ook mee te maken kan hebben. Het was die dag namelijk 27 graden en dat zou ervoor gezorgd hebben dat er minder vrouwen op kwamen draven.

Tony stelde helemaal geen eisen aan de vrouwen die in zijn clip zouden figureren. Aanmelden kon door een foto te sturen naar Tony. De clip zou worden opgenomen in Panama, een discotheek in Amsterdam.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020