Excite

Steun voor Harry van X-factor

Harry van Dongen wordt gezien als de mascotte en de troetelbeer van de show X-Factor. De afgelopen weken was hij erg populair in het programma. De kandidaat is erg charmant en kwam eigenlijk alleen maar naar de auditie om zijn dochter Miranda te steunen. De 78-jarige deelnemer werd meteen populair bij de kijkers.

Tijdens de uitzending van afgelopen week werd Harry van Dongen echter naar huis gestuurd. De jury vond wel dat hij de X-Factor had, maar toch ging de voorkeur uit naar Rachel.

Dat Harry van Dongen echt de publiekslieveling was, blijkt wel op zijn fanpagina. Eerder die dag was het ledenaantal nog 976, maar dit schoot na de uitzending omhoog naar 1500 en tien minuten later waren het er zelfs 2500. Op de website strijden de fans ervoor dat Harry terug kan komen in het programma door middel van een wildcard.

Harry is al dertig jaar een professioneel artiest op bruiloften en themafeesten. Hij had er stiekem toch op gehoopt om tot één van de live-shows van het programma, aangezien het publiek dan mocht stemmen en daar was de zanger toch wel benieuwd naar.

Harry geeft aan dat er snel een album wordt opgenomen. Volgens een woordvoerder van RTL zijn er al veel mails van kijkers ontvangen. Er is nog niet gesproken over een eventuele terugkeer.

Afbeelding: bndestem.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020