Excite

Steve-O opgepakt vanwege gewapende aanval

Jackass-ster Steve-O is gearresteerd door de politie. De waaghals werd zondag opgepakt omdat hij iemand zou hebben aangevallen met een wapen. Op de Canadese luchthaven Calgary International Airport bleek dat er nog een arrestatiebevel tegen hem open stond.

De arrestatie is best opvallend, want het incident waar het om gaat, deed zich al in 2003 voor. Toen zou Steve-O ruzie hebben gekregen met een onbekende man. Die ruzie liep zo uit de hand, dat Steve-O de man met een wapen aanviel. Steve werd vrij snel weer vrijgelaten, maar zal zich wel in mei voor de rechter moeten verschijnen.

Hopelijk kost de rechtszaak Steve-O niet te veel tijd, want hij werkt op het moment hard aan een autobiografie. Zijn nieuwe boek, ‘Steve-O Professional Idiot: A Memoir’ komt op 7 juni uit. Het boek vertelt over zijn weg naar succes en zijn strijd tegen de drugs. Ook vertelt het hoe Steve-O uiteindelijk clean is geworden en is veranderd, zonder zijn leuke persoonlijkheid te veranderen.

Wie niet kan wachten tot het boek uitkomt, kan vast genieten van de 3D-versie van Jackass die op blu-ray is uitgekomen. Het filmen van een 3D versie bleek behoorlijk uitdagend en de hele crew moest zich daar opnieuw op instellen. Ook kwam er nogal wat druk vanuit de studio, omdat 3D-films nu eenmaal geld opbrengen. Toen bleek dat er ook op een gewone manier gefilmd kon worden met de 3D-camera’s, was de film zo gemaakt.

Afbeelding: Flickr account freschwill

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018