Excite

Storing kaartverkoop dupeert Prince-fans

Prince sluit op 8, 9 en 10 juli met drie nachtconcerten het Nederlandse North Sea Jazz-festival in Rotterdam af. Alle optredens beginnen om 1 uur 's nachts en gaan door tot diep in de nacht. Elke nacht verzorgt de artiest een ander optreden, waarin hij de grootste hits uit z'n repertoire speelt.

Smullen dus. Maar concertorganisator Mojo trok vrijdagmiddag de stekker uit de kaartverkoop via de site van Ticketservice vanwege een grote storing in het ticketsysteem. Duizenden fans zaten toen al sinds tien uur 's ochtends achter hun beeldscherm om kaarten te kopen.

Volgens het Algemeen Dagblad beweerde de organisatie vanaf 12.30 uur dat de problemen waren opgelost. Maar het systeem rammelde toen nog steeds. Rond drie uur werd besloten om dan maar met de voorverkoop te stoppen.

De organisatie heeft intussen laten weten dat er niet veel kaarten zijn verkocht. En volgens de site van North Sea Jazz hoeven de fans niet te wanhopen: bijna alle kaarten zijn nog beschikbaar en komen dinsdag vanaf 10.00 uur alsnog in de verkoop.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020