Excite

Strauss-Kahn verlaten door vrouw

Anne Sinclair heeft de geplaagde oud-IMF topman Dominic Strauss-Kahn op straat gezet. Het stel is niet officieel gescheiden, maar woont inmiddels op twee aparte adressen in Parijs. Dat meldde onder andere de New York Post vrijdag. Een bron dichtbij het stel heeft vandaag bevestigd dat de twee inderdaad gescheiden wonen en leven. De onenigheid tussen de echtgenoten zou ongeveer vier tot zes weken geleden zijn geëscaleerd. Strauss-Kahn en Sinclair waren twintig jaar getrouwd.

Poging tot verkrachting en seksschandalen

De socialistische oud-politicus raakte vorig jaar in opspraak nadat hij door een New Yorks kamermeisje werd beschuldigd van poging tot verkrachting. Sindsdien wordt Strauss-Kahn geplaagd door seksschandalen. Zo zou zijn naam naar voren komen in een onderzoek naar de exploitatie van prostituees in Frankrijk. Hij zou seksfeestjes hebben bezocht die pooierbendes hadden georganiseerd. In mei van dit jaar kwam daar in Amerika een beschuldiging bij van groepsverkrachting als onderdeel van diezelfde zaak.

Onvoorwaardelijke steun

De 63-jarige Strauss-Kahn gold jaren als belangrijke kandidaat voor het Franse presidentschap. Sinds de beschuldigen en het proces vorig jaar is die kans de grond ingeboord. Sinclair week gedurende de gerechtelijke procedure niet van de zijde van Strauss-Kahn, die op last van de rechter enkele maanden in New York verbleef onder huisarrest. Voormalig televisiepresentatrice Sinclair, eveneens 63, is sinds januari hoofdredactrice van de Franstalige editie van het online magazine Huffington Post.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021