Excite

Sugababes nu allemaal geveld door Mexicaanse griep

Het lijkt er op dat alle Sugababes besmet zijn met het Mexicaanse griepvirus. Eerder klaagden Heidi Range en Amelle Berrabah al over verschillende ziekteverschijnselen. Bij hen werd toen vastgesteld dat ze leden aan de Mexicaanse griep.

Keisha leek vooralsnog geen symptomen te hebben, maar nu lijkt het erop dat ze toch ook besmet is door het virus. Op haar Twitterpagina laat ze weten dat ze hoofdpijn en rugpijn heeft en dat haar neus helemaal vol zit. Ook laat ze weten dat ze het koud heeft, terwijl ze warm aangekleed is en de kachel voluit heeft staan. Omdat Heidi en Amelle al eerder besmet waren, denkt Keisha dat zij het virus ook wel eens opgelopen kan hebben.

Heidi en Amelle hebben inmiddels van de dokter te horen gekregen dat ze vooral binnen moeten blijven en niet in contact mogen komen met andere mensen. Hetzelfde zal nu ongetwijfeld gelden voor Keisha.

Het aantal slachtoffers van de Mexicaanse griep blijft hiermee wereldwijd oplopen. Vooral in Groot-Brittannië zijn al veel slachtoffers gevallen. In Nederland valt het tot nu toe nog mee, maar verwacht wordt dat wij in de herfst en winter veel last gaan krijgen van het virus. Daarom wordt er op dit moment gewerkt aan een vaccin dat een nationale epidemie moet voorkomen. Dit vaccin komt waarschijnlijk in oktober op de markt en zal als eerste beschikbaar zijn voor hulpverleners en mensen in belangrijke functies, zoals brandweerlieden.

Afbeelding: Flickr account elpablo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020