Excite

Sunnery James niet onder indruk van overspelgeruchten

  • © Getty Images
Sunnery James is helemaal niet onder de indruk van de geruchten dat hij zijn vrouw Doutzen Kroes zou hebben bedrogen. De DJ plaatste op Instagram een foto waarop te zien is hoe hij en Doutzen in bed liggen en schreef daarbij 'Goodmorning! What's the news today?'. Uit de foto blijkt wel dat ook Doutzen zich niet druk maakt om de geruchten.

De Telegraaf schreef donderdag dat Sunnery Doutzen bedrogen zou hebben met een Amsterdamse studente. Dit zou gebeurd zijn in Kirchberg. De studente, die anoniem wil blijven, zegt echter dat er niets gebeurd is. Zij geeft aan dat ze inderdaad in Kirchberg was en dat ze daar Sunnery James heeft ontmoet en wat met hem heeft gedronken in een bar, maar dat dat het ook was. De Telegraaf schrijft dat er hierdoor hardnekkige geruchten de ronde doen in Amsterdam, maar vertelt er verder niet bij welke bron daarvoor geraadpleegd is.

Het lijkt er in ieder geval sterk op dat het inderdaad alleen om geruchten gaat. Sunnery en Doutzen worden al tijdenlang gezien als een hecht koppel en met hun twee kinderen vormen ze een echt nuchter paar in de showbiz. De wereldberoemde dj heeft in een eerder interview al eens aangegeven dat hij een echte familieman is. Dat was niet altijd zo. In hetzelfde interview vertelt hij: 'Als je me acht jaar geleden had verteld dat ik nu getrouwd was en twee kinderen zou hebben, dan had ik je gigantisch hard uitgelachen.'

Inmiddels is hij echter dolgelukkig met zijn vrouw en kinderen, die hem overweldigend veel liefde geven. Ook in zijn werk merkt hij dat het hebben van een gezin belangrijk is. Het geeft hem veel meer een doel, waardoor hij zich beter kan focussen op wat hij moet doen. Hierdoor heeft hij het inmiddels wel razend druk, maar tijd voor de familie wordt vanzelfsprekend altijd vrij gemaakt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020