Excite

Suri Cruise krijgt circus voor verjaardag

Als je de dochter bent van Tom Cruise en Katie Holmes hoef je niet bang te zijn dat je verjaardag een saaie bedoening wordt. Dat blijkt wel uit het feestje dat binnenkort gevierd wordt ter ere van de vijfde verjaardag van dochter Suri.

Tom en Katie willen dan namelijk een circusfeestje houden, inclusief olifanten en giraffes. Het kostenplaatje? Een slordige 18.000 euro. En eventuele kosten voor de reparatie van het gazon van hun stulpje van zo’n 30 miljoen euro.

Op het feestje zijn niet alleen vriendjes en vriendinnetjes van Suri aanwezig, maar ook acteurs die verkleed zijn als personages uit Alice in Wonderland. Dit is namelijk het favoriete boek van het kleine meisje. Ook is het de bedoeling dat het volledige huis aan de buitenkant zo versierd wordt, dat het rechtstreeks uit dat verhaal lijkt te komen. Op die manier hopen Tom en Katie de verjaardag van hun enige dochter zo bijzonder mogelijk te maken.

Natuurlijk zijn ook beste vrienden Victoria en David Beckham uitgenodigd voor het partijtje. Zij wonen slechts stukje verderop en nemen hun drie zoons mee naar het feestje, dat op 18 april plaats zal vinden.

Tom zal waarschijnlijk de laatste puntjes op de ‘i’ zetten voor wat betreft de organisatie van het feest, want Katie is op het moment druk bezig met een promotietour voor het drama ‘The Kennedys’.

Afbeelding: Flickr account Doctor Hyde

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020