Excite

Susan Boyle dreigt niet aan de finale mee te doen

Susan Boyle dreigt door te draaien, meldden verschillende bronnen waaronder The Sun. Er is zelfs een mogelijkheid dat ze morgen niet mee zal doen aan de finale van Britain's Got Talent.

De druk die alle media-aandacht op Susan Boyle legt, is erg groot. Dat ze de stress erg moeilijk de baas kan, blijkt wel uit een aantal uitspattingen van vorige week. Het eerste duidelijke signaal dat er iets mis was, werd in een hotel gegeven. Susan Boyle zette er alles op zijn kop. Twee mensen zouden haar in de weg gezeten hebben, waarop ze ongelooflijk begon te schelden. Hetzelfde gebeurde toen de jury van de populaire talentenjacht lovende woorden sprak over Shaheen Jafargholi. Susan reageerde met een scheldpartij en stormde vervolgens weg. Haar aanval op Piers Morgan viel ook bij weinig mensen in goede aarde.

Paul Potts, de telefoonverkoper die in de vorige reeks van Britain's Got Talent op slag een operaster werd, heeft vertrouwen in Susan Boyle. Hij raadt haar wel aan zichzelf te blijven en niet te bezwijken door de plotse overvloed aan aandacht, die haar zo duidelijk parten speelt. Ook Piers Morgan werd al om zijn mening gevraagd, waarop hij antwoordde dat de vrouw 48 jaar is en nog nooit zoveel en zo plots aandacht heeft gekregen. Haar geestelijke gezondheid gaat ook volgens hem voor. Als de situatie niet verbetert, is het volgens Piers beter dat Susan Boyle niet aan de finale deelneemt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020