Excite

Susan Boyle gesloopt door talentenshow

Susan Boyle heeft het geestelijk zwaar. Na haar overdonderende eerste optreden bij Britain's Got Talent, waar ze vriend en vijand verbaasde met een geweldige vertolking van het nummer I Dreamed A Dream van Les Miserables, veroverde de lelijke kattenvrouw de wereld. 's Avonds naar bed als eenzame oude vrouw, de volgende ochtend wakker worden als megaster. Het zal je maar gebeuren. Nu blijkt dat het grote internationale succes een zware last is geworden voor Susan Boyle.

Zuiver kunnen zingen is tegenwoordig blijkbaar genoeg om van iemand een wereldster te maken, als je tenminste een ander opvallende eigenschap hebt. Aangezien Boyle een handje vol opvallende eigenschappen heeft, werd zij wereldberoemd. Maar in de week voor de finale werd het de gedoodverfde favoriet toch even te veel. Mensen rond de show waren bang dat ze het niet zou halen en geestelijk in zou storten. Tijdens de finale werd Susan Boyle dan ook omringd door een leger van psychiaters en andere hersendokters.

Na de finale, waarin het publiek Susan Boyle-moeheid vertoonde en de dansgroep Diversity koos als winnaar, kwam dan toch het uit elkaar vallen van de mentale kracht van Boyle. Ze stortte van uitputting in elkaar en moest per ambulance naar een gezondheidscentrum vervoerd worden. Daar zal ze bij gaan komen van een aantal enerverende en hectische weken. Kans is groot dat Susan Boyle vrij snel weer in de vergetelheid verdwijnt. Totdat haar boek uitkomt over het hele gebeuren, daar valt een weddenschap op te zetten.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020