Excite

Susan Boyle headbangde op Guns ‘n’ Roses

Susan Boyle staat niet bepaald bekend om haar harde muziek, maar blijkbaar heeft de zangeres een onbekende kant die ze niet zo snel laat zien. Ze wist namelijk haar gasten op haar 50e verjaardagsfeestje te verbazen door te headbangen op nummers van Guns ‘n’ Roses.

Toen Susan de eerste noten van Sweet Child O’ Mine hoorde, rende ze naar de dansvloer. Volgens getuigen ging de zangeres helemaal op in headbangen en het spelen van luchtgitaar.

Susan vierde haar verjaardagsfeest met 150 familieleden en vrienden in een hotel in de buurt van Blackburn, waar ze woont. Iedereen mocht onbeperkt bestellen bij de bar. Niet dat dat enige impact zal hebben op het banksaldo van Susan; die wist namelijk onlangs de grens van veertien miljoen verkochte albums te overschrijden.

Tijdens haar feestje droeg Susan een gouden jurk en een prachtige diamanten ketting ter waarde van zo’n 45.000 euro. Die had ze gekregen van een onbekende fan. Ook van Simon Cowell kreeg ze een erg dure ketting, ter waarde van ongeveer 30.000 euro.

Sinds ze in 2009 in de publieke belangstelling kwam vanwege haar deelname aan Britain’s Got Talent, is het met de carrière van Susan alleen maar steeds beter gegaan. Op het persoonlijke vlak had ze nogal wat problemen, maar inmiddels lijkt het erop dat ze ook dat deel weer redelijk onder controle heeft.

Afbeelding: Flickr account uvw916a

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020