Excite

Susan Boyle in de Oprah Winfrey Show

Vanavond, maandag 11 mei, wordt het interview met Susan Boyle door Oprah Winfrey uitgezonden. De Oprah Winfrey Show maakte een special met als titel The World's Got Talent waarin de Schotse zangeres die in een klap wereldberoemd werd als hoofdfiguur zal dienen.

Update 12/5: Interview staat nu op youtube, zie hieronder

Om dit interview tot stand te brengen, stuurde Oprah een cameraploeg naar Blackburn in Schotland. Van de organisatie van Britain's Got Talent mocht Susan Boyle zelf niet naar de Verenigde Staten vliegen, zoals oorspronkelijk de bedoeling was.

Het interview zelf werd via een satellietverbinding gedaan. Naar verluid zegt Susan in de show dat ze waarschijnlijk niet zal winnen omdat haar rivalen erg sterk zijn. Volgens haar zal haar kat Pebbles haar succes overschaduwen zodra de kat voor de camera's verschijnt.

Winfrey vroeg Susan ook of ze zich alleen voelde. "Oh, helemaal niet. Ik ben niet eenzaam. Iedereen is zo vriendelijk tegen me. Ik heb miljoenen nieuwe vrienden nu", antwoordde Susan Boyle.

In de special The World's Got Talent zullen acts van 40 landen te zien zijn. De makers mikken op een publiek van 10 miljoen. Waarschijnlijk zal Simon Cowell, het bekendste jurylid van Britain's Got Talent, ook geïnterviewd worden door Oprah Winfrey.

Update 12/5: Interview staat nu op youtube

Alles over Britain's Got Talent

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020