Excite

Susan Boyle krijgt eigen musical

Het succesverhaal van Susan Boyle is nog lang niet ten einde. Na haar overweldigende succes bij Britain’s Got Talent, dat ze niet eens won, komt er nu een musical over haar leven.

Met het nummer “I Dreamed a Dream” uit de musical Les Misérables kreeg Susan Boyle eerst Groot-Brittannië en daarna de wereld aan haar voeten. Inmiddels bracht de zangeres twee albums uit die als warme broodjes over de toonbank gingen. Alsof dat nog niet genoeg is krijgt Susan Boyle nu dus haar eigen musical. En ze speelt zelf de hoofdrol.

“Ik sta liever op de planken dan dat ik vanuit het publiek naar iemand moet kijken die op mij lijkt,” zei Boyle tegen The Sun. Ze wil in ieder geval het muzikale gedeelte van de show voor haar rekening nemen. Ook vertelde ze er erg naar uit te kijken de mensen die haar altijd zo gesteund hebben in levende lijve te zien.

De musical zal niet alleen gaan over haar faam en succes na Britain’s Got Talent. Ook haar leven voor de wereldberoemde auditie komt aan bod. En daar zit glitter noch glamour bij. Tijdens haar jeugd in het grauwe Blackburn werd Susan Boyle, toen bijgenaamd “Susie Simple”, veel gepest omdat ze moeilijk leerde. Inmiddels ligt die tijd ver achter haar. Volgens de kenners zullen Boyle-fans de wereld over reizen om de zangeres in levende lijve te kunnen zien.

Afbeelding: Excite.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020