Excite

Susan Boyle krijgt zakgeld

Hoewel het geld bij Susan Boyle met bakken binnen moet komen, zegt de zangeres zelf blut te zijn. Tot op zekere hoogte klopt dat: ze krijgt namelijk elke week ongeveer 360 euro zakgeld. Daar moet ze van rondkomen. Haar overige geld wordt streng beheerd door haar management.

Aan de ene kant is dit niet slecht: Susan heeft volgens familieleden namelijk helemaal geen benul van geld en haar financiële toekomst zou geenszins zeker zijn als ze zelf haar fortuin mocht beheren. Aan de andere kant is het natuurlijk niet prettig. Zo had Susan bijvoorbeeld geen geld om haar nieuwe huis in te richten en blijft het toch haar geld.

Susan Boyle verdiende miljoenen na haar optreden in Britain’s Got Talent. Haar album ging meer dan 8 miljoen keer over de toonbank en leverde zowel haar als haar management heel veel geld op. Nu moet de ster echter met de bus als ze ergens heen wil en moet ze haar kleding kopen bij de plaatselijke Tesco. Aan niets is te zien dat de 49-jarige vrouw miljoenen op haar bankrekening heeft staan.

Haar management ontkent de ijzeren greep op haar financiën echter. Volgens haar management klopt het dat Susan een dikke 300 euro per week krijgt om uit te geven, maar is het niet zo dat ze niet meer mag krijgen. Als Susan meer wil, dan kan ze dat gewoon zeggen en krijgt ze meer, aldus het management.

Afbeelding: Flickr account CLF

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020