Excite

Susan Boyle misschien gewonnen als televoting juist was

Susan Boyle is flink door de mangel gehaald de afgelopen weken. Daar berichtten we maandag al over. Een heel leger psychiaters kwam er aan te passen tijdens de grote finale van Britain's Got Talent om de zingende kattenvrouw heelhuids door het evenement te loodsen. Susan Boyle werd immers in een klap wereldberoemd. Al voor de finale leek ze op het punt te staan van uitputting in te storten. Na afloop werd ze onmiddellijk doorgereden naar een rustoord. Om maar aan te geven hoe mentaal slopend plotselinge populariteit kan zijn.

Maar de heisa rond de persoon van Susan Boyle is nog niet voorbij. Steeds meer fans van de Schotse zangeres klagen over het feit dat tijdens de finale het verkeerde telefoonnummer was geplaatst onder YouTube-filmpjes waarin de optredens van Boyle te zien waren. Deze filmpjes kwamen al tijdens de finale online, waardoor mensen wellicht het verkeerde nummer gebeld of ge-smst hebben. In plaats van de '08' van Susan Boyle eindigde het nummer op '09' van Shaun Smith of '07' van de uiteindelijke winnaar Diversity.

Aangezien de dansgroep de finale van Britain's Got Talent won met slechts 4,9% van de stemmen meer dan Susan Boyle, die torenhoge favoriet was, denken fans dat er gesjoemel in het spel is. Zij beschuldigen de YouTube-filmpjes van het uiteindelijke verlies van hun idool. ITV, de zender die het programma uitzond, verklaart dat deze complot theorie onzin is. De juiste telefoonnummers zijn tijdens de uitzending meermalen correct in beeld geweest en opgenoemd. Bovendien vinden zij zichzelf niet verantwoordelijk voor YouTube-filmpjes van onofficiële sites. En daar hebben ze een goed punt. Intussen zit Susan Boyle nog steeds in een rustoord, ver weg van al dit rumoer.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021