Excite

Susan Boyle niet langer vrijgezel

  • © Getty Images
Susan Boyle is niet langer meer vrijgezel. De 53-jarige Schotse zangeres, die bekend werd dankzij haar deelname aan het programma Britain's Got Talent, heeft een relatie. Dit is voor het eerst: Boyle had naar eigen zeggen nooit eerder een echte relatie gehad.

De gelukkige man is een arts die ze ontmoet heeft tijdens haar tournee door de Verenigde Staten. Hij zou haar in een hotellobby hebben aangesproken. De arts zou geen fan zijn geweest, maar wist wel wie de zangeres was. Verder wil ze nog niet veel zeggen over haar nieuwe liefde.

Boyle gaf eerder in interviews al aan dat ze graag een relatie wilde hebben en dat ze daar zelfs van droomde. Ook vertelde ze dat ze het syndroom van Asperger heeft, een bepaalde vorm van autisme. Hierdoor is het voor haar moeilijker om met mensen om te gaan.

Boyle wist enkele jaren geleden iedereen te verrassen met haar opvallende optreden in Britain's Got Talent. Toen ze op het podium verscheen, leek niemand veel vertrouwen te hebben in haar talent. Toen ze eenmaal begon met zingen, stond iedereen dan ook verbijsterd. Ze won de show uiteindelijk niet, maar het was wel het begin van een indrukwekkende carrière.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020