Excite

Susan Boyle uit tour gehaald

Susan Boyle staat op de rand van de afgrond. Ze is zo stabiel als een landmijn in Cambodja. Elk moment kan ze instorten van vermoeidheid en dat weet ook de organisatie van de tour die de finalisten van Britain's Got Talent momenteel maken. Boyle is al een keer opgenomen in een kuuroord om tot rust gekomen en had een kudde psychiaters nodig om door de finaleweek van de talentenshow heen te komen. Inmiddels zijn er weer concerten van haar afgeblazen vanwege vermoeidheid.

Susan Boyle hoeft niet meer rond te komen van 150 pond per week. Ze kan miljoenen verdienen door een paar minuten per dag te zingen, dat is alles. Maar de stress van al die optredens en de druk van de internationale media, alsmede de niet verworven faam van de ooit zo doodgewone Susan Boyle wordt haar allemaal teveel. Haar populariteit vreet haar langzaam op. Daarom heeft de organisatie van de tour die de finalisten van Britain's Got Talent maakt haar optredens af te zeggen.

Na een dubbel optreden in Sheffield werd Susan Boyle afgevoerd naar een geheime locatie ergens in Londen. Twee concerten die gepland stonden in Manchester vervielen daardoor. De zangeres moet verplicht rust houden, zeker nadat ze gedeeltes van haar tekst vergat en over het podium waggelde. Natuurlijk voelt Susan Boyle zich bezwaard naar haar fans, die ze dan ook haar welgemeende excuses aanbood. Haar gezondheid en geluk zijn momenteel even een grotere prioriteit dan meedoen in de poppenkast die wereldfaam heet.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020