Excite

Syb van der Ploeg in cel na ruzie

Syb Van der Ploeg en zijn vriendin kregen zaterdagavond op straat in Leeuwarden ruzie met elkaar. Volgens de zanger van De Kast werd dat 'een beetje heftig'. "Bij wijze van grap pakte ik haar op en gooide haar over mijn schouder", zei de zanger in RTL Boulevard. "Ze werd heel kwaad en trok me aan mijn haren. Ik duwde haar naar beneden en zei: 'Nou moet je ophouden'."

Volgens Van der Ploeg was eenmaal thuis de ruzie al weer snel uitgepraat, maar ooggetuigen hadden intussen de politie ingelicht. Twee agenten zochten de zanger thuis op, hielden hem aan wegens huiselijk geweld en sloten 'm een nachtje op in de cel.

De politie liet RTL Boulevard verder weten dat er een proces-verbaal is opgemaakt dat naar de Officier van Justitie gaat. Volgens De Telegraaf is alle commotie Van der Ploeg niet in zijn kouwe kleren gaan zitten. "Ik zit er nog middenin," zei Syb volgens de krant over alle aandacht om zijn persoon. "Het is allemaal heel erg."

Onzeker is nog hoe het tussen Syb en zijn vriendin verder gaat. Op de vraag hoe hun relatie nu is, zei hij volgens De Telegraaf: "Ik laat me daar verder niet over uit. Dat heeft geen enkele zin."

Afbeelding: Flickr account Cassiefoeboe

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018