Excite

Sylvester Stallone breekt nek

Je kunt zeggen van Sylvester Stallone wat je wilt, maar de man is een beest. Onlangs kwam hij weer helemaal terug als de man van Hollywood met succesvolle nieuwe delen van zowel Rambo als Rocky. Nu is hij bezig met de actiefilm der actiefilms. De film heet The Expendables en voor deze film heeft Stallone letterlijk zijn nek uitgestoken. En gebroken...

The Expendables wordt een hele grote productie, geregisseerd door Stallone zelf. Maar de actieheld acteert zelf ook in de film. Tijdens een vechtscène met Stone Cold Steve Austin brak Sylvester Stallone zijn nek. Het gevecht liep namelijk wat uit de hand. Stallone moest een zware operatie ondergaan en loopt de rest van zijn leven met een metalen plaat in zijn nek.

De film The Expendables heeft een beroemde rij actiehelden op de loonlijst staan. Naast Sylvester Stallone en Stone Cold Steve Austin spelen ook Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke en de onlangs overleden Brittany Murphy een rol in het spektakel. Alleen al vanwege die acteurs is de film het kijken waard. De film komt in augustus 2010 naar de Nederlandse bioscopen.

Afbeelding: Flickr, nicogenin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020