Excite

Sylvie en Rafael gaan scheiden

Sylvie en Rafael van der Vaart gaan na een relatie van tien jaar scheiden. Dat vertelt het societykoppel dinsdag aan de Duitse krant Bild. De twee zijn, tot hun grote spijt, uit elkaar gegroeid, vertellen ze de krant. Volgens Sylvie van der Vaart is het “een geleidelijk proces geweest dat nog maar moeilijk te stoppen was.” De presentatrice zegt: “Hoewel het nu waarschijnlijk raar klinkt, wij houden van elkaar, en respecteren elkaar. Maar voor een gezamenlijke toekomst is de liefde niet meer sterk genoeg.”

Huwelijksproblemen

Sinds de zomer hadden de voetballer en presentatrice al huwelijksproblemen, meldt Bild. Tijdens een feest op de nieuwjaarsnacht kwam het tot een confrontatie, waarna het huwelijk definitief strandde. Van der Vaart gaf zou zijn vrouw tijdens de ruzie een klap hebben gegeven, in het bijzijn van gasten en vrienden. Iets wat de voetballer nog zijn leven lang zal achtervolgen.

Teleurgesteld

”Dat was erg dom van me, en had nooit mogen gebeuren,” reageert Rafael van der Vaart. Zijn vrouw heeft het hem vergeven, vertelt ze in de krant, maar desondanks blijkt de relatie niet meer te redden. De voetballer zegt: “Ik ben ontzettend teleurgesteld dat het niet meer werkt tussen ons. Wij zijn de schuldigen. Alleen Sylvie en ik zijn er verantwoordelijk voor dat ons huwelijk niet functioneert.”

Zoon

Het stel heeft samen één zoon, Damian van zes. Hij zal samen met zijn moeder in een nieuw ingericht appartement blijven wonen. Rafael van der Vaart zal, als hij terugkomt van zijn trainingskamp in Abu Dhabi op 10 januari, een nieuw onderkomen zoeken.

Voorbeeld

Sylvie en Rafael van der Vaart zijn erg populair in Duitsland. De Duitse media reageren dan ook geschokt op het nieuws over de breuk van het ‘glamourkoppel.’ Zo wordt geschreven dat het stel als voorbeeld diende voor andere stellen in het Duitse voetbal. In Nederland wordt ontspannen gereageerd op het nieuws. Dominee Gremdaat deed op geheel eigen wijze een analyse van de situatie rondom het voormalige sterrenkoppel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020