Excite

Sylvie en Rafael hertrouwen in Las Vegas

Sylvie en Rafael van der Vaart zijn opnieuw in het huwelijksbootje getreden. De twee reisden af naar Las Vegas om zich opnieuw in de echt te laten verbinden. Na de korte dienst twitterde Rafael enthousiast dat hij gek was op zijn vrouw. Ook publiceerde hij via twitter een foto van het tweede huwelijk.

De bruiloft werd gehouden in een kleine kapel in Las Vegas en beide sterren waren gekleed in echte trouwoutfits. Rafael had een net pak aan, maar had zijn stropdas thuisgelaten. Sylvie zag er prachtig uit in een kort strapless jurkje met een mooie bloem in haar blonde haar.

De twee trouwden in 2005 voor het eerst. Dat huwelijk werd destijds onder meer op tv uitgezonden en wist overal de aandacht te trekken. Sylvie en Raf behoren inmiddels tot een van de meest stabiele showbizzkoppels en hebben samen al heel wat doorgemaakt. Zo overwon Sylvie borstkanker en moest het koppel regelmatig verhuizen vanwege het werk van Rafael. In 2006 werden ze ouders van zoontje Damian en tegenwoordig wonen ze in Londen. Sylvie reist voor haar werk nog steeds veel af naar Duitsland, waar ze een van de meest populaire presentatrices van dit moment is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020