Excite

Sylvie is weer vrijgezel

Volgens de haarstylist van Sylvie van der Vaart heeft de presentatrice haar Franse minnaar gedumpt. De rijke zakenman Guillaume Zarka kreeg wel een nette behandeling van Sylvie: ze vloog speciaal naar Parijs om het uit te maken. Een sms of telefoontje vond ze tactloos, weet de praatgrage kapper van Sylvie, Steve Hensel. Hij doet zijn verhaal vandaag in de Hamburger Morgenpost.

Scheiding Rafael van der Vaart

Volgens de krant heeft Sylvie de scheiding van haar ex-echtgenoot Rafael van der Vaart nog niet verwerkt. “Sylvie had in de afgelopen weken steeds sterker het gevoel dat ze na haar lange huwelijk met Rafael en het turbulente einde van hun huwelijk er nog niet aan toe is zich opnieuw vast te leggen in een relatie,” vertelt de 36-jarige Hensel aan de krant. Hij staat bekend als vertrouweling van de presentatrice.

Vanaf nu zijn andere dingen weer belangrijk in het leven van Sylvie, weet haar kapper. Het was de juiste stap: “Het gaat goed met haar en ze is opgelucht dat nu alles geregeld is, ze zich voor 100 procent kan richten op haar carrière en haar zoon Damián.”

Sylvie vrijgezel

Het gonsde al langer dat Sylvie weer vrijgezel zou zijn, maar nu lijkt er echt een einde te zijn gekomen aan het Franse sprookje. Vorige week liet Sylvie al vallen dat ze eigenlijk liever single wilde zijn. In het tijdschrift Grazia onthulde vertelde ze openhartig: “Ik leef nu gewoon mijn leven en probeer om zowel mijn werk als mijn bestaan als single moeder te combineren, zonder daarover veel te vertellen.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020