Excite

Sylvie Mediavrouw van het Jaar

In Nederland heeft Sylvie van der Vaart het imago van een knap koppie dat toevallig met een rijke voetballer is getrouwd. Bij onze oosterburen hebben ze wel kijk op haar echte talenten; de Duitsers hebben haar dan ook uitgeroepen tot Mediavrouw van het Jaar.

In Duitsland presenteert Sylvie de televisieprogramma’s Das Supertalent en Let’s Dance. Dat doet ze zo verdienstelijk dat ze er dit jaar voor in de prijzen valt. Twee jaar geleden nog worstelde Sylvie met borstkanker. Dat ze ondanks deze ziekte toch succes heeft viel ook de jury op.

"Als je ondanks een levensbedreigende ziekte er toch in slaagt om een van de meest geliefde persoonlijkheden op de Duitse televisie te worden, dan verdien je deze prijs," zei de jury volgens het Algemeen Dagblad. In 2010 won de 32-jarige Sylvie ook al het Duitse equivalent van de Televizier Ring met Das Supertalent.

In Nederland werd ze vooral bekend door haar rol in de populaire jongerenserie Costa! en haar presentatiewerk voor de muziekzenders MTV en TMF. In 2005 trouwde Sylvie (toen nog Sylvie Meis) met voetballer Rafael van der Vaart, waarmee ze in 2005 naar Duitsland verhuisde. Toen Rafael in 2008 onder contract kwam te staan van Real Madrid verhuisde Sylvie mee naar Spanje. In 2008 begon ook haar carrière op de Duitse televisie, als jurylid van Das Supertalent.

Afbeelding: Flickr, gebruiker TBWA\Busted

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020