Excite

Sylvie Meis wil privéleven meer afschermen

  • © Getty Images
We zullen Sylvie Meis de komende tijd waarschijnlijk een stuk minder tegenkomen in de bladen. De kleine diva wil met magazines niet meer praten over haar privéleven, omdat ze heeft gemerkt dat ze 'verkoopmateriaal' is voor bladen. Ze krijgt hierdoor ontzettend veel aandacht, die ook heel erg overdonderend is.

Dit heeft de 37-jarige ex-vrouw van voetballer Rafael van der Vaart verteld tijdens een interview in Beau Monde. Volgens Sylvie heeft ze er nu bewust voor gekozen om zich terug te trekken uit de publiciteit. Mensen mogen echt wel weten dat het goed met haar gaat en of ze een relatie heeft of single is, maar de details is ze niet meer bereid te delen, zo vertelt ze.

Sylvie heeft eerder al meegemaakt dat er leugens over haar verspreid werden. Er werden dan ook gewoon uit het niets dingen opgeschreven die helemaal niet waar waren. Dat was dan erg kwetsend voor haar en haar familie. Daarom wil ze daar nu vanaf.

Naar eigen zeggen ziet de buitenwereld maar een klein deel van haar. Mensen zien alleen de evenementen, de shows, de prijzen en andere dingen van de uiterlijke kant. Voor haar is moeder zijn echter het allerbelangrijkst. Ook is ze helemaal niet nep, zoals wel in Nederland gezegd wordt. Volgens Sylvie neemt ze haar verantwoordelijkheden als moeder ontzettend serieus en zou ze niet weten wat er nep aan haar is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020