Excite

Sylvie toont zich van sexy kant

Sylvie van der Vaart heeft haar Duitse kijkers weer verrast met een wel heel spannend jurkje. De jurkjes van Sylvie, die bijna elke week korter lijken te worden, zijn in Duitsland al wekenlang het gesprek van de dag. Het superkorte en weinig verhullende jurkje dat ze afgelopen week droeg bleek een nieuw hoogtepunt te zijn.

Sylvie koos voor die keer namelijk een jurkje van Karl Lagerfeld, dat sexy rood en kort was. Bovendien leek ongeveer de helft van de jurk aan de zijkanten weggeknipt, waardoor een groot deel van de buik en de heup van de actrice/presentatrice te zien was. Sylvie heeft wel een naam hoog te houden als het gaat om haar kleding; in 2009 werd ze nog door het blad Jackie verkozen tot de best geklede vrouw van Nederland. Ook is ze verschillende keren benoemd tot mooiste spelersvrouw en meest sexy vrouw. Sylvie is in Duitsland jurylid bij Das Supertalent en heeft in 2010 meegedaan aan Let’s Dance. Dit jaar presenteert ze die show bij de Duitse RTL.

Onze oosterburen zijn dol op Sylvie; ze waarderen het sterk dat ze de taal zo goed spreekt en vinden het bijzonder hoe ze om is gegaan met haar borstkanker. Eerder dit jaar kreeg ze daarom nog de award voor Mediavrouw van het Jaar. Voor Das Supertalent won ze de Goldene Kamera, een prijs die vergelijkbaar is met de Nederlandse Gouden Televizier Ring.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020