Excite

'Sylvie van der Vaart zwanger van tweede kindje'

Sylvie van der Vaart zou een tweede kindje verwachten. De vrouw van voetballer en Nederlands international Rafael van der Vaart is wederom zwanger, zo meldt Privé. Het weekblad schrijft dat Sylvie inmiddels tien weken in verwachting is.

Privé zegt het nieuws op een zeer goede bron te baseren. Sylvie en Rafael zouden het nieuws over de nieuwe zwangerschap op hun laatste vakantiedag in het Spaanse Cadiz aan familie en vrienden hebben verteld. Het tweede kindje van het stel wordt in januari 2012 verwacht.

Sylvie en Rafael kregen in 2003 een relatie, trouwden in 2005 en kregen een jaar later hun zoontje Damian Rafael. Aanvankelijk leek een nieuwe zwangerschap ver weg, omdat Sylvie een chemokuur tegen haar borstkanker moest ondergaan. Maar nu lijkt de tweede telg alsnog op komst. En dat terwijl het stel onlangs nog stelde dat Damian ‘hun alles was’ en dat er voorlopig geen tweede kindje bij zou komen.

Sylvie, die in 2009 werd verkozen tot best geklede vrouw van Nederland en in Duitsland aan de slag is als een bekende tv-presentatrice, woont momenteel samen met Rafael in Londen waar deze laatste speelt voor Tottenham Hotspur. Eerder was de Nederlandse international actief voor Ajax, Hamburger SV en Real Madrid.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020