Excite

Take that en Robbie Williams schrijven boek

De zanger Robbie Williams is een samenwerking aangegaan met de popgroep waar hij ooit deel uit maakte, namelijk Take That. Robbie Williams zal samen met Take That een biografie gaan schrijven.

Er zullen twee boeken komen van Take That en Robbie Williams. Het eerste boek heet Then, waarin ze zullen vertellen over de geschiedenis van Take That. In het tweede boek, dat Now heet, zal alles in het teken staat van het heden. Manager Jonathan Wild zegt over de boeken: ‘Ze liepen al een tijd rond met het plan voor een boek. Belangrijk was wel dat de timing en het creatieve idee klopten.’

Take That werd opgericht in 1990. De popgroep uit Engeland bestond toentertijd uit Robbie Williams, Mark Owen, Gary Barlow, Jason Orange en Howard Donald. Robbie Williams verliet de band ongeveer zes jaar later, om solo verder te gaan. Een half jaar later ging Take That uit elkaar. Sinds 2005 is Take That weer bij elkaar, maar zonder Robbie Williams. De zanger heeft zijn eigen solocarrière en is daarmee erg succesvol. Zowel Take That als Robbie Williams hebben veel grote hits gescoord in de hitlijsten. De aankomende boeken Then en Now zullen voor veel fans groot nieuws zijn, evenals de samenwerking tussen Robbie Williams en Take That.

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018