Excite

Take That gaat samen op vakantie

Na een zesweekse tour door Groot-Brittannië lijken de heren van Take That nog geen genoeg van elkaar te hebben. Robbie Williams, Howard Donald, Mark Owen, Gary Barlow en Jason Orange gaan daarna samen op vakantie. Direct na hun laatste Britse optreden in Londen op 9 juli rijden zij samen door naar het vliegveld.

Een reporter van de Engelse krant The Mirror maakte het opvallende nieuws afgelopen week wereldkundig. Take That zal, voor het eerst in vijftien jaar herenigd voor hun nieuwste tour, een trip gaan maken door Denemarken, Italië, Nederland en Duitsland. Onderweg zullen de optredens op het Europese vasteland worden meegepakt.

"Dit is de eerste keer dat deze jongens op een fatsoenlijke manier samen weg zijn gegaan in liefst vijftien jaar," laat een anonieme bron aan The Mirror weten. "Ze hebben er veel zin in, want ze willen de kans grijpen om eens goed rond te kijken in de landen en steden die ze in de jaren negentig in en uit vlogen. Maar dit keer ruimen ze ook tijd in om te ontspannen, van de culturen en het voedsel te genieten en onbekende plekken te bezoeken."

De Eurotrip van Take That vangt aan na de komende tour door Groot-Brittannië en Ierland, die vrijdagavond in The Stadium of Light in Sunderland begon. Honderden fans stonden daags voor het optreden al voor het stadion om een glimp op te vangen van hun helden. Engelse media verwachten dat de Beatle-mania uit de jaren negentig weer op kan leven. Maar alle vrouwelijke fans hoeven zich geen illusies te maken: tijdens deze Progress Live Tour zullen de vrouwen en kinderen van de zangers meereizen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker vagueonthehow

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020