Excite

Take That komt naar de ArenA

Gillende keukenmeiden der Nederlanden verzamelt u. Groot nieuws! Take That komt optreden in Nederland. De grootste en meest originele boyband ooit doet tijdens haar reünietour ook de lage landen aan. Goed nieuws voor vrouwen van dertig jaar en ouder.

Is natuurlijk nostalgisch. Zo'n optreden van Take That in de Amsterdam ArenA. De laatste keer was zestien jaar geleden, dus die bezoekers zijn inmiddels vrouwen die de dertig naderen of gepasseerd zijn.

Het nu al legendarische optreden van de Britse artiesten zal plaatsvinden op 18 juli 2011 in de Amsterdam ArenA. Dit in het kader van de Progress Live-2011 tour, waarmee die zomer door Europa getoerd wordt. Een reünie waar veel fans van vroeger hartstochtig naar uitgekeken hebben.

Dit betekent dat ook Robbie Williams weer zal optreden in Nederland. Onlangs gaf hij in een interview met Peter van der Vorst nog aan zeer waarschijnlijk nooit meer als solo-artiest op te treden. De enige manier om hem nog live te aanschouwen is dus in de boyband die hem groot gemaakt heeft.

Het concert zal een reis worden door de loopbaan van Take That en de albums van Robbie Williams, die in 1995 de band verliet. Take That is sinds 2006 weer bij elkaar, maar dit is de eerste tour met Robbie er bij. Kaartverkoop start 5 november, op 19 november komt het album Progress uit. Iedereen blij!

Afbeelding: Flickr, gebruiker vagueonthehow

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020