Excite

Tarantino is verliefd op 25-jarige zangeres

Quentin Tarantino is verliefd! Hij werd gespot aan de zijde van een 25-jarige Israëlische schone, de zangeres Daniela Pick. Haar vader, de bekende zanger Zvika Pick, heeft zijn zegen al uitgesproken over het koppel.

De combinatie Tarantino/Pick is enigszins opmerkelijk; er is hier namelijk sprake van een leeftijdsverschil van 21 jaar. Daniela lijkt dit echter niet te deren en ook haar vader – die in 1998 het Eurovisie Songfestival won – heeft aangegeven dat hij helemaal geen problemen heeft met de nieuwe liefde van zijn dochter.

Tarantino en Pick werden samen gespot tijdens de promotietour voor Inglorious Bastards, de nieuwe kaskraker van Tarantino. In deze film speelt Brad Pitt de hoofdrol van Aldo Raine, een luitenant die wraak neemt op de nazi’s. In Nederlands is de film nu ook al enige tijd in de bioscoop te zien en ook hier is het een groot succes. In de eerste drie weken leverde Inglorious Bastards maar liefst 2,5 miljoen euro op. Hiermee werd het de best bezochte Tarantino-film ooit. En dat zegt wat, als je bedenkt dat Tarantino ook verantwoordelijk was voor onder andere Pulp Fiction.

Daniela Pick wordt in ieder geval toegevoegd aan een lijstje met indrukwekkende vriendinnen. Eerder ging Tarantino al uit met onder andere Sofia Coppola, Julie Dreyfus, Shar Jackson, Kathy Griffin en Mira Sorvino. Ook wordt gezegd dat hij een relatie heeft gehad met Uma Thurman, die onder andere in zijn films Kill Bill en Pulp Fiction speelde, maar dat ontkent Tarantino zelf.

Afbeelding: Photobucket account The_Playlist

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020