Excite

Tatoeage van 7-jarige komt voor rechter

Tatoeages leveren tegenwoordig bizarre verhalen op. Vandaag hadden we het al over het sterrenmeisje, nu duikt er weer een verhaal op van een 7-jarig jongetje met een tatoeage. De vader van het jongetje wordt wellicht beschuldigd van mishandeling. Een pro forma-zitting moet daar uitsluitsel over geven.

Zowel de vader als de tatoeëerder komen voor de rechter. Zelf geven ze aan dat het geen mishandeling is, omdat het niet gaat om blijvende verminking. De pijn was slechts tijdelijk. Bovendien verdedigen ze zich met het feit dat een tatoeage ter grootte van een kwartje veel minder pijn zou doen dan de besnijdenis van een jongetje. Wat waar is, maar in wezen niets zegt over of de tatoeage wel of geen mishandeling is. Vijf mensen vermoorden is immers erger dan een iemand vermoorden, maar het blijft moord.

De vader en de tatoeëerder zijn in april van dit jaar gearresteerd. Ze horen beiden bij een bende. Pluspuntje voor degene die dat feitje al voelde aankomen. De tatoeage is dan ook een logo van de bende in Fresno waar beide mannen bij horen. Mocht er zware mishandeling uit de zitting voortkomen, dan hangt beide mannen levenslang boven het hoofd.

Afbeelding: Flickr, jeffgunn

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020