Excite

Taylor Swift en Jake Gyllenhaal belaagd door paparazzi

De prille liefde tussen de 20-jarige zangeres Taylor Swift en de 29-jarige acteur Jake Gyllenhaal is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Deze week schakelde Gyllenhaal de politie in toen hij met zijn kersverse geliefde belaagd werden door de paparazzi.

Naar het schijnt vreesde Gyllenhaal voor de veiligheid van omstanders, toen een stuk of tien fotografen opdoken terwijl hij met Swift een ritje maakte door Beverly Hills. Volgens het Amerikaanse OK! Magazine belde Gyllenhaal de politie niet omdat hij een hekel heeft aan de fotografen. ´Jake en Taylor vreesden echt voor de veiligheid´.

Naar verluidt reden de twee celebrities door een woonwijk, waar op de stoep voetgangers en gezinnen liepen. Ze waren bang dat deze omstanders gewond zouden raken. De politie rukte met groot materieel uit nadat Gyllenhaal ze had ingeschakeld.

Volgens een paparazzi-bureau in Los Angeles werd daarbij zelfs een politiehelikopter ingezet. Zes auto’s van fotografen konden aan de kant gezet worden, vier wisten aan de politie te ontkomen. Het bureau vindt dat Gyllenhaal overdreven reageerde. ´Hij belde de politie omdat hij niet met Taylor gefotografeerd wil worden.´

Swift en Gyllenhaal willen niets loslaten over hun relatie, maar werden de afgelopen weken regelmatig in elkaars gezelschap gezien. Rond Thanksgiving werden vermoedens van over een vermeende romance versterkt, toen het stel gespot werd in Tennessee terwijl ze samen een kop koffie dronken.

Afbeelding: Flickr, gebruiker david_shankbone

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019