Excite

Taylor Swift heeft even genoeg van mannen

  • © Getty Images
Taylor Swift is single en alles behalve 'ready to mingle'. Het liefdesleven van de 24-jarige zangeres heeft in de afgelopen jaren regelmatig de voorpagina's gehaald. De meeste relaties liepen in elkaar over en eindigden opmerkelijk. En in vrijwel alle gevallen schreef Taylor hier ook nog een liedje over, dat vervolgens een wereldhit werd. Maar nu heeft ze even geen behoefte meer aan mannen.

Op dit moment geniet Taylor namelijk volop van haar onafhankelijkheid: "Ik ben erachter gekomen dat het feit dat iemand leuk is en met je uit wil gaan, dat niet betekent dat je je onafhankelijkheid op moet geven en dat iedereen maar over je kan zeggen wat hij of zij wil. Ik doe dat niet meer." Taylor is het zat dat iedereen steeds maar een mening heeft over haar liefdesleven. De beste manier om die meningen voor te zijn, is voorlopig maar helemaal niet te daten en vooral veel plezier te hebben met haar vriendinnen.

Een van die vriendinnen is Lena Dunham, die de serie Girls bedacht en maakte. "Mijn vriendinnen en ik praten veel over feminisme en ongelijkheid tussen de manier waarop over mannen en vrouwen gepraat wordt." Zo maakt het vaak niet uit als mannen in een kort tijdbestek veel vrouwen daten, maar wordt een vrouw al snel een slet genoemd als ze in een paar jaar tijd een aantal partners heeft gehad.

Waar de eerdere albums van Swift vooral draaiden om haar relaties, laat ze op haar nieuwe album '1989' een andere kant van zichzelf zien en vertelt ze dat ze blij is om alleen te zijn. Niet omdat ze gekwetst of verdrietig is, maar omdat het een vrij gevoel geeft.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021