Excite

Taylor Swift jongste op Forbes-lijst met machtigste vrouwen

  • © Getty Images
Taylor Swift is opgenomen in Forbes' lijst met meest machtige vrouwen. Ze kwam binnen op een 64e plek en is de jongste persoon die op dit moment op de lijst staat. De 25-jarige zangeres en tekstschrijfster is volgens Forbes niet alleen een echte megaster, maar ook een slimme zakenvrouw. Ze is niet de enige beroemdheid die op de lijst staat; ook Beyonce, Angelina Jolie, Oprah Winfrey en Ellen DeGeneres zijn opgenomen in de lijst. Daarmee bevindt Taylor zich dus in goed gezelschap.

Taylor bracht onlangs haar album 1989 uit en dit was het derde achtereenvolgende album waarvan binnen de eerste week al een miljoen exemplaren over de toonbank gingen. Hierdoor wordt ze door Forbes gezien als een bonafide wereldwijde megaster. Bovendien heeft ze door persoonlijk dingen op Twitter en Instagram te posten en de tijd te nemen om contact te leggen met haar fans de 'regels' voor het beroemd zijn ook veranderd.

Forbes geeft Taylor ook credits voor haar controversiële besluit om haar muziek niet langer via Spotify beschikbaar te laten zijn. Dit deed ze omdat de voorwaarden die de muziekdienst bood erg slecht waren. Na haar zijn nog een aantal supersterren gevolgd, die nu mogelijk gepolst worden voor opname in de muziekdienst die Apple wil lanceren.

Niet alleen zakelijk gaat het Taylor inmiddels voor de wind. Ook in de liefde gaat het goed. Hoewel ze onlangs nog aan gaf dat ze wel even klaar was met daten, lijkt ze nu het geluk gevonden te hebben met de Britse dj Calvin Harris, die voor haar een lingeriemodel liet schieten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021