Excite

Terminaal zieke Jade Goody ligt weer in ziekenhuis

De voormalige Big Brother-deelneemster Jade Goody heeft terminale kanker. De ziekte zit in haar darmen, lever en lies en ze heeft zeer veel pijn. Om die reden is Jade Goody opgenomen in het Royal Marsden Hospital in Londen. Ze ondergaat daar een operatie om de pijn te verminderen. Er was geen andere manier om de pijn onder controle te krijgen.

Vorige week trad Jade Goody in het huwelijk

Jade Goody is de laatste tijd veel in het nieuws. Vorige maand kreeg Goody te horen dat ze nog maar kort te leven heeft. Inmiddels is ze in de tussentijd bijna non-stop in het nieuws geweest in Engeland. Vorige week trouwde Goody met haar 21-jarige vriend Jack Tweed. De 27-jarige Goody was zeer in haar nopjes met het huwelijk.

Jade Goody gaat twee zoontjes achterlaten

Het lijkt er dus inderdaad op dat Jade Goody niet lang meer onder de levenden zal zijn. Behalve een echtgenoot laat ze in dat geval ook haar zoontjes Bobby en Freddy achter. En een media-vacuüm. Bobby is vijf jaar oud en Freddy is vier. Net als tijdens Big Brother is hun leven en dat van hun moeder nog steeds volop te volgen in de media.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020