Excite

Terugkeer Robbie Williams bij Take That kan tijdelijk zijn

Gary Barlow, leadzanger van Take That en vandaag veertig jaar geworden, was gisteren te gast bij de Breakfast Show van BBC Radio 2. Hij deed in de uitzending onder meer uitspraken over de terugkeer van Robbie Williams bij Take That. Hij zei onder meer dat hij en de anderen Take That zien als een band die bestaat uit vier leden, ook voor de toekomst.

Take That kwam in 2005 weer bij elkaar, nadat ze in 1996 uit elkaar waren gegaan. Robbie Williams kwam niet terug en er waren destijds twijfels of Take That het met vier ook kon redden. Afgelopen zomer keerde Williams dan toch terug tot Take That voor de cd Progress en de bijbehorende Progress Live Tour. Progress werd het best verkochte album van de eeuw. Er werden op een dag maar liefst 235.000 exemplaren verkocht.

Ook de Progress Live Tour is veelbelovend. Toen de kaarten in het Verenigd Koninkrijk in de voorverkoop gingen werden er direct de eerste dag al 1.1 miljoen tickets verkocht. Take That begint in mei met de nieuwe tour. Ze doen daarbij ook Nederland aan, op 18 juli. Het is niet de eerste keer dat Take That sinds de terugkeer van Robbie Williams in Nederland is. Ze waren in november 2010 bij de opnames van The Voice of Holland, waar ze hun nieuwe hit The Flood van het album Progress zongen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker vagueonthehow

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020