Excite

Tess Milne mooiste vrouw van Nederland

Presentatrice Tess Milne is door lezers van mannenblad FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. Dat maakt creatief directeur van FHM Jan Heemskerk vandaag bekend in Goedemorgen Nederland. Vandaag maakt het blad de jaarlijkse lijst bekend met de 500 mooiste vrouwen van Nederland, met op nummer één Tess Milne.

Winnares Tess

Hoofdredacteur van FHM Sander Kersten, legt op de website uit waarom de redactie van FHM vindt dat Tess Milne van alle 500 vrouwen de mooiste is. “Met de redactie [kijken we] wie er in het nieuws is geweest en op welke manier. Daarbij nemen we ook mee hoe de persoon is. Winnares Tess was zodoende een logische keuze. Ze is mooi - dat staat als een duikplank boven water - ze heeft heel veel sympathie verworven door de programma’s die ze gedaan heeft en het is ook nog eens hele leuke vrouw die het heel ver gaat schoppen.”

Doutzen Kroes

Tess Milne reageerde verrast op haar benoeming. “Ik voel me vereerd, maar vind het ook wel vreemd,” reageert Milne bij Giel Beelen op 3FM. Tess liet onder anderen topmodel Doutzen Kroes achter zich, die vorig jaar nog de mooiste was. Dat voelt raar, vindt Tess. “Het alsof je in een lijst met intelligente mensen voor Einstein eindigt.”

Extra editie

Het nummer met de volledige lijst mooie Nederlandse vrouwen ligt vanaf 29 november in de winkels. De extra editie van FHM staat geheel in het teken van vrouwelijk schoon.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020