Excite

‘The Donald’ of naakte cowboy for president!

Donald Trump wil president van de Verenigde Staten worden. Deze keer zal hij er ook echt voor gaan. En wat hem betreft is Amerika ook best aan hem toe, want het land is failliet. En als The Donald ergens ervaring mee heeft, dan is het wel met het opkrabbelen na een faillissement. Zijn kandidatuur is nog niet 100% zeker, binnenkort neemt hij definitief een beslissing.

Mocht Trump besluiten om voor het presidentschap te gaan, dan zal hij het op moeten nemen tegen geduchte concurrenten. Niet alleen doet de huidige president, Obama, mogelijk een poging om zijn termijn te verlengen, ook de Naked Cowboy heeft aangegeven dat hij wel oren heeft naar een baan als president.

Deze bekende straatartiest treedt al meer dan 10 jaar op Times Square op. Hij probeerde al eerder de politiek in te gaan. Toen stelde hij zich kandidaat voor het burgemeesterschap van New York. Dat gaf hij echter na een paar maanden op. Nu heeft hij tijdens een persconferentie aangegeven dat hij zijn officiële campagne woensdag lanceert. Als zowel de Naked Cowboy als Donald Trump zich kandidaat stellen, dan wordt de verkiezing nog een heel interessante.

Trump blijkt overigens sowieso plannen met Amerika te hebben. Zo bood hij eerder al op de grond bij Ground Zero. Op die manier hoopt hij te voorkomen dat daar een moskee gebouwd wordt. Het bod van Trump zou echter nog te laag zijn voor de investeerders.

Afbeelding: collage

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021