Excite

The Voice Kids al aan drie landen verkocht

John de Mol verkocht het programma The Voice al aan meer dan vijftig landen, maar met de spin off voor kinderen doet de mediamagnaat ook goede zaken. The Voice Kids is na de afronding van het seizoen in Nederland, verkocht aan Oostenrijk, de Oekraïne en Duitsland. Dat meldde RTL Boulevard eerder vandaag in de uitzending.

The Voice Kids succes voor kijkcijfers

In Nederland trokken de uitzendingen van The Voice Kids gemiddeld zo’n 2,3 miljoen kijkers. Afgelopen vrijdag was de finale van de talentenjacht, waarbij de 13-jarige Fabiënne Bergmans uit Roosendaal met de eer naar huis ging. Ze liet haar leeftijdsgenootje Vájen van den Bosch achter zich op een tweede plaats. Het was de enige uitzending waarbij het publiek kon stemmen op hun favoriet. Fabiënne en Vájen zullen binnenkort door nieuwe Europese jeugdige talenten worden opgevolgd, als ook in andere landen The Voice Kids van start zal gaan.

Goede begeleiding voor Fabiënne

De immense populariteit van het programma, zorgt voor een grote druk op de jonge kandidaten. Fabiënne geniet van de aandacht: “Fabiënne durft haar stem te laten horen: ze gaat ervoor, zingt de noten lekker uit,” aldus zangdocent Caja van der Werff van de Musicaja Zangschool Breda. Volgens van der Werff is het belangrijk dat jonge zangers en zangeressen goed worden begeleid in hun muzikale ontwikkeling, omdat hun stem nog jaren zal doorgroeien. Voor Fabiënne maakt de bezorgdheid allemaal niet uit. Haar toekomst ligt in Amerika, zo zegt ze zelf. “Daar ga ik het proberen te maken.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020