Excite

The Voice met Marco Borsato en Take That

Vrijdag kun je in The Voice niet alleen kijken naar de kandidaten en de juryleden, maar ook naar Marco Borsato en Take That.

Volgens RTL 4 zal Marco Borsato een optreden met twee kandidaten uit de show verzorgen. Hij zal bovendien zijn nieuwe single Waterkant ten gehore brengen.

Het was al langer bekend dat ook Take That een bezoek aan de talentenjacht zou brengen, maar de datum was nog niet bekend gemaakt. De legendarische Engelse band bestaande uit Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen en Robbie Williams is in Nederland om hun nieuwe album te promoten.

Van dat album, Progress zijn in Groot-Brittannië al 235 duizend exemplaren verkocht. Het is daarmee de snelst verkopende cd van deze eeuw. Op één album na uit 1997, Be Here Now van Oasis, is het in Engeland ook het best verkochte album ooit.

In The Voice zal Take That hun hit The Flood laten horen. In juli van 2011 geeft de herenigde boyband een optreden in de Amsterdamse Arena. De kaartverkoop is al enige weken van start, maar er zijn nog altijd tickets verkrijgbaar.

Terwijl de eerste serie van The Voice of Holland nog in volle gang is, heeft jurylid en zanger Jeroen van der Boom al te kennen gegeven dat hij open staat voor een nieuwe reeks. ‘Natuurlijk komt er een tweede serie,’zei hij over de populaire talentenjacht. ‘Ze zouden gek zijn als ze dat niet zouden doen.’

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021